Magazinok

Szabó Zsófi – Az életforma felelős a ráncokért

HOT! Egészség
2018.09.20

 

Életformájából adódóan a fiatal műsorvezetőnek apró szépséghibák jelentek meg az arcán, amelyeket még időben észrevett. Egy speciális eljárásnak vetette alá magát!

Az idő múlásával elkezdenek megjelenni a kisebb-nagyobb ráncok, és bizony a fáradtság jelei is megmutatkoznak az arcon. Ez a folyamat felgyorsulhat attól függően, hogy milyen életformát követünk. A csinos, fiatal anyuka azért fordult dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez, hogy segítsen neki felfrissíteni a szeme alatti bőrt.

– Színésznőként, műsorvezetőként folyamatosan sminkben vagyok, és a kisfiam is számít rám. Az elmúlt időszakban rengeteget éjszakáztam a munkám és a gyerkőc miatt is. Ennek pedig maradtak apróbb nyomai. Egy idő után változást észleltem az arcomon. A szemem alatt megjelent egy halványabb karika, és már a bőrömet sem éreztem olyan frissnek. Erre szerettem volna megoldást találni. Ekkor fedeztem fel egy szuperhatékony kezelést, amivel nagyon meg voltam elégedve. A szakember elárulta, hogy egy olyan beavatkozásról van szó, ami fájdalommentes, és nem igényel szikés műveletet – mondta Zsófi, akinek rögtön megtetszett ez a szépészeti eljárás, ráadásul az orvos szerint nagy látványos lett az eredmény.

– Lényegi változást érhetünk el a rádiófrekvenciás hullámokkal, amelyeknek sokoldalúan hasznosítható a feszesítő, kisimító hatásuk. Érdemes viszonylag rövid időn belül háromszor megismételni a kezelést, hogy látványos változást érjünk el – mondta dr. Krasznai Zsolt. – Az egyedülálló kezelés mindössze fél óra alatt kisimítja a finom ráncokat, stimulálja a kollagéntermelést, és bársonyossá teszi a bőrt.

 

Mely testrészek feszesíthetők a MAGIC TIGHT kezeléssel?

  • Kisimítja a finom ráncokat.
  • Csökkenti a cellulitiszt.
  • Feszesebbé varázsolja a bőrt.
  • A teljes testen alkalmazható.

 

Sztárok, akik már kipróbálták

ZIMÁNY LINDA: „A szemkörnyéki ráncaimat szerettem volna kezelni, nagyon kellemes, masszázzsal is felérő érzés volt, mindenféle fájdalom nélkül.”

TOLVAI RENÁTA: „Már most imádom az új Magic Tight testkezelést, pedig még csak egy területet kezeltünk. Kellemes, masszírozó érzés, semmi fájdalommal.”