3D-s modellezés

VECTRA 3D-s modellezés – Az orvosi szimuláció új dimenziója egyenesen az Egyesült Államokból, Magyarországon elsőként Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész klinikáján!

canfield_clip_image001_0004

Szeretné látni, hogy milyen eredményt érhetünk el egyes beavatkozások során? Számos páciens nehezen tudja meghozni a végső döntést egy-egy plasztikai beavatkozás mellett, hisz’ szeretne biztos lenni abban, hogy az új megjelenése olyan lesz, amilyet szeretne, azonban a végeredményt nehezen tudja elképzelni. Köszönhetően ennek a forradalmian új technológiának, pácienseinknek lehetősége van előre tájékozódni a jövőbeli beavatkozásának eredményéről.

A Vectra 3D-s technológia  olyan, a világon egyedülálló, fejlett képalkotó rendszer, amely háromdimenziós képeket készít az arcról, a mellről, vagy a teljes testről. Így a konzultáció során a páciens és a plasztikai sebész közösen tudja kielemezni a várható eredményeket. A gép nagyon aprólékos képeket készít az adott területről, majd ezeket egy speciális szoftver segítségével tudjuk módosítani az adott beavatkozásnak megfelelően. Mivel a képek három dimenzióban forgathatóak, így minden szögből meg tudjuk őket vizsgálni.

Látható, hogy rendkívül hasznos ez az eszköz abban, hogy pácienseink pontosan átláthassák a beavatkozások menetét, és segít a várt eredményeket reálisan látni. Krasznai doktor segítségével így már a magyar hölgyek számára is elérhető ez a külföldi világsztárok által ajánlott, egyedülálló lehetőség.

Mellnagyobbítás 3D-s modellezése

A Vectra kitűnően használható a mellplasztikai beavatkozások bemutatására.
Egyszerre hat fotó készül a páciensről, és ezek rendezésével egy 3D-s képet alkot a gép az adott területről. A rendszer naprakész információk tárol a beavatkozások során használt implantátumokról, így lehetőség van vizuálisan modellezni a mellnagyobbítás utáni változást. Tehát lehetővé válik, hogy összehasonlítsuk ez eredeti állapotot a beavatkozás utáni eredménnyel.

FaceSculptorRhino-Chin

Orrplasztika 3D-s modellezése

Sok esetben nehéz egy orrplasztika előtt álló páciensnek elképzelni, hogy milyen lesz az új megjelenése. Szerencsére a Canfiled cég által megalkotott új technológia ezt is sokkal könnyebbé teszi. Az orr különböző szögekből és nézőpontokból vizsgálható, így egyszerűbb megérteni, hogy a beavatkozás során pontosan mit fog csinálni a plasztikai sebész az operáció során.

Arcplasztika 3D-s modellezése

Az arcon történő beavatkozások is kiválóan megjeleníthetőek a szoftver segítségével: legyen szó akár egy teljes arcplasztikáról, mely során szemhéjplasztikát, szemöldökemelést, homlokemelést, esetleg nyakplasztikát végzünk, akár kisebb beavatkozásról, mint például egy hialuronsavas feltöltés arcba, ajakba, vagy pedig a szintén Magyarországon egyedülálló Fraxel Dual lézer géppel történő kezelésről. Talán a páciensek többsége az arcon történő változások eredménye miatt aggódik leginkább, hisz talán az arcunk a legmeghatározóbb része testünknek. Így remek lehetőség, hogy ilyen három dimenziós fotók segítségével eloszlathatóak a páciensek azon kételyei, hogy esetleg túlzottan művivé válik a megjelenésük egy-egy beavatkozás után.

Keressen bennünket, ha többet szeretne tudni a Vectra 3D-s képalkotó rendszerről. Közép-Európában elsőként Dr. Krasznai Zsolt klinikáján tudja ezt a szenzációs lehetőséget kipróbálni, akár más orvosok által megtervezett beavatkozást is tudunk modellezni.

Bejelentkezés és időpontfoglalás a +36 30 365 1375 telefonszámon!

Ide kattintva videoanyagot láthat a Vectra 3D gépről: