Média

Tájékoztató videók

Klinikánk, a For Beauty Plasztika legfontosabb célja, hogy pácienseink, akik megtiszteltek bizalmukkal, a konzultáció során megismerhessék szakmai felkészültségünket, és az igénybe vett plasztikai sebészeti kezelést követően elégedettek lehessenek az elért eredménnyel.
Szabó András újságíró, műsorvezető, akit sokan Csutiként ismernek, példásnak tartja azt az empátiát, amit a klinikán tapasztalt és úgy érzi, jó kezekbe került. Bárkinek szívesen ajánlja a hajbeültetést, ő maga pedig már egy újabbra készül.
Haller Jani fodrászként sok szép lánnyal dolgozik, akik Dr. Krasznai klinikájára járnak. Ő is idejött, amikor a hajbeültetés mellett döntött. Az eljárás 100%-ig fájdalommentes volt számára, az eredménnyel 100%-ig elégedett, önbizalma nőtt. Úgy gondolja, a szép haj boldogabbá teszi az embert.
Balogh Robin First European IFBB MensPhysique Pro azért döntött a hajbeültetés mellett, mert zavarta, hogy néhány éve intenzíven hullik a haja, hiszen munkájához fontos a jó megjelenés. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, ajánlja ezt a beavatkozást.
Péter Szabó Szilvia nagyon elégedett a végleges szőrtelenítés szolgáltatással - elmondja, miért.
A végleges szőrtelenítés időtakarékos, kényelmes megoldás. Ezért is választotta Som-Balogh Edina.
A Magic Tight kezelés Szalontai Szilvi szerint is hatékonyan feszesíti a bőrt és teljesen fájdalommentes.
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497