Média

Hajbeültetés

A forradalmian új hajbeültetési eljárás, a WAW FUE SYSTEM segítségével sűrítették Cseh-Szakáll Tibor versenytáncos haját is.
A hajvesztésnek sok fokozata létezik. Van, amikor nagyon látványos, nagyon fiatalon jelentkezik; van, amit sérülés okoz és van, hogy csak kevés ritkulás tapasztalható.
A hajbeültetés alkalmával nem hajszálakat, hanem graftokat ültetnek át a szakemberek. A graftokból 1-2 vagy akár 3-4 hajszál is kinőhet.
Dr Krasznai Zsolt plasztikai sebész magánklinikáján 2017-től bevezetésre került a forradalmian új hajbeültetési eljárás: a WAW FUE SYSTEM, mellyel a legjobb, élethosszig tartó eredmény érhető el.
Krasznai doktor régi vágya volt, hogy klinikáján hajbeültetési eljárást is végezzenek. Az első ilyen beavatkozás különleges volt, mert egy halántékról kivágott malanóma okozta bőrátültetés helyére kellett a hajbeültetést elvégezni.
A hajbeültetés után a páciens kap egy kötést, a feje hátulsó és az elülső részére, ahol apró vérző sebek vannak a tűszúrások miatt. Fontos, hogy 3 napig víz ne érje a hajat. Később finoman meg lehet mosni, nem dörzsölve, nem hajszárítózva.
1 2 3
Információs vonal
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497
időpontfoglalás