Média

Arcplasztika

Az arcplasztika területén új trend ütötte fel a fejét. Az organikus arcfiatalítás nálunk egyelőre csak Dr. Krasznai Zsolt magánklinikáján érhető el. Az új módszer lényege, hogy az arc természetességét megőrizve fiatalodik.
Az arcplasztika nem egyenlő az arcfiatalítással. A célja nem a tökéletesség, hanem a minél természetesebb hatás elérése.
Az arcplasztika rendkívül ritkán jár szövődménnyel. A sebgyógyulás folyamatának zavarait, vagy az esetleges fertőzéseket az orvosok eredményesen kezelik néhány nap alatt.
Az arcplasztika során az áll alatt kialakult zsírtöbbletet (toka) önmagában nem érdemes eltávolítani, mert jól látható aránytalanságot okoz az arcon.
Az arcfiatalító plasztikai sebészeti beavatkozásokat erőteljesen befolyásolják a genetikai adottságok. Csodát semmilyen plasztikai beavatkozással nem lehet elérni. A törvényszerűségekről Dr. Krasznai Zsolt beszél a videóban.
A homlok és a száj körüli apró ráncokat a botox tünteti el leghatékonyabban. Nem érdemes sokat várni, hiszen minél mélyebb a bőrön keletkezett repedés, annál nehezebb dolga van a plasztikai sebésznek.
1 2 3 4
Információs vonal
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497
időpontfoglalás