Média

Visszérkezelés

A visszérkezelés során a 19. század végétől, 20. század elejétől kezdve száz éven át gyakorlatilag ugyanazokat a módszereket alkalmazták. E konzervatív kezelések következtében számos, esztétikai problémát is okozó heg maradt hátra. 2006 környékén azonban új, minimál-invazív eljárások születtek, amelyek sokkal kevésbé megterhelőek a páciensek számára és szinte nyomtalanul gyógyulnak.
A visszeresség népbetegségnek számít, és elsősorban a hölgyeket érinti. Vajon miért? A háttérokok között szerepel minden olyan tényező, amely fokozza a vénás nyomást. Kialakulásában számíthat az öröklött hajlam, a terhesség, a hormonális fogamzásgátlás, de közrejátszthat benne az életvitel, illetve a huzamosan végzett álló- vagy ülőmunka is.
A modern visszérkezelési eljárások egyik előnye, hogy altatás, illetve lumbális érzéstelenítés nélkül, helyi érzéstelenítés alkalmazásával végezhetők. Ennek előnye, hogy jóval kisebb pszichés és fizikai megterhelést jelent a pácienseknek.
A visszerek, a vénás betegségek természetesen esztétikai problémát is okozhatnak, ám kezelésük messze nem csupán esztétikai kérdés. Fontos tudni, hogy a látszólag enyhébb elváltozások hátterében is lehet mélyvénás probléma, vénás elégtelenség. Épp ezért bármely vénás tünet esetén ajánlott szakorvossal konzultálni.
Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
A visszeresség sokaknak, de elsősorban a hölgyeknek okoz gondot. Ma már ez a probléma korszerű eszközök segítségével könnyen kezelhető - a For Beauty Esthetic Centerben is sokan veszik igénybe a lehetőséget. Az eljárás minimális beavatkozással jár és ambuláns módon elvégezhető.
1 2 3
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497