Televíziós megjelenések

Dr. Krasznai Zsolt az “instant mellnagyobbítás” buktatóiról

Egy ideje keringenek pletykaszerű információk a fiziológiás sóoldattal való mellfeltöltésről, azonban ezt a beavatkozást Dr. Krasznai Zsolt senkinek sem ajánlja, mivel pénzkidobás. A hialuronsavval vagy saját zsírral való töltés ezzel szemben már létező, gyakrabban alkalmazott eljárások, azonban egyik sem a legszerencsésebb!
RTL, 2019. február 7. - téma: "A tökéletesség nyomában". Vendég: Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész.
Harc az öregedés ellen - ez volt a témája 2019. február 8-án az MTVA Ridikül című műsorának, ahol Dr. Krasznai Zsolt szerepelt meglepetés vendégként.
Mennyit változott az idők során a természetes szépségideál? - Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész 2018. október 18-án is a Fem3 tévécsatorna vendége volt.
Dr. Krasznai Zsolt neve és a For Beauty Esthetic Center ma már fogalom az esztétikai kezelések, a plasztikai műtétek terén - sok híresség is itt szépül.
Dr. Krasznai Zsolt egy konkrét, nagyon súlyos égési sérüléses eset kapcsán mutatta be a sérült bőrfelületet mentő plasztikai sebészeti beavatkozásokat az RTL Klub reggeli műsorában, 2014. okt. 10-én.
Mire gondol elsőként egy menő plasztikai sebész, amikor belép egy nő az ajtaján? Miért kerülnek tiltólistára a páciensek, és hogy viseli a feleség, hogy orvos férje konzultáció alatt is elsősorban férfi, és csak másodsorban sebész? Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész minden kérdést megválaszolt Lilunak.
1 2 3 4 5 6
Információs vonal
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497
időpontfoglalás