Hajbeültetés

Forradalmian új hajbeültetési eljárás!

Krasznai doktor régi vágya volt, hogy klinikáján hajbeültetési eljárást is végezzenek. Az első ilyen beavatkozás különleges volt, mert egy halántékról kivágott malanóma okozta bőrátültetés helyére kellett a hajbeültetést elvégezni.
Általában négyzetcentiméterenként 80 hajszál jelent erős, fiatal, egészséges hajmennyiséget. Ha a hajbeültetés alkalmával négyzetcentiméterenként 50-60 hajszál beültetésével zárul a műtéti eljárás, akkor látványos eredményt lehet elérni.
Fontos tudni, hogy a graft nem egyenlő a hajszállal, vagyis egy graft tartalmazhat 1-2-3, vagy kár több hajszálat is. Az elülső rész kopaszodása például 1000 graftot igényel és 2500 hajszálas beültetéssel orvosolható.
Maga a visszaültetés is többórás művelet. Ez körülbelül azt jelenti, hogy egy 1000-1500 graftos átültetés nagyjából 6-8 órás műtéttel történik. A páciensek gyakran el is alszanak műtét közben!
A hajbeültetés módja nem sokat változott az idők során. A technika fejlődött és finomodott folyamatosan, aminek az lett az eredménye, hogy a végeredmény nagyon természetes lesz.
Hajbeültetéskor az első teendő a donorterület fertőtlenítése, majd érzéstelenítése. Ezt követően távolítják el a graftokat. A visszaültetés előtt a páciensnek lehetősége van egy pihenőre - felállásra - hiszen a kivétel és a beültetés is több órás folyamat.
Hajbeültetés - külföldön vagy itthon? Krasznai doktor véleménye szerint ma már itthon is elérhetők ugyanolyan jó szolgáltatások, mint a határokon túl, ám jóval kedvezőbb áron. .
1 2 3
Információs vonal
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497
időpontfoglalás