Végleges szőrtelenítés

elysion-logo

gep

Mi tesz egyedivé bennünket?
  • NEM szükséges kerülni a napfényt.
  • BIZTONSÁGOS minden bőrtónus esetén.
  • Kipróbált, bevált lézerbeállítások szavatolják a leghatékonyabb eredményt.
  • Előre megbeszélt és sürgős kezelési időpontfoglalások is lehetségesek.
Filozófiánk

Mi a For Beauty Esthetic Centernél abban hiszünk, hogy a lézeres szőreltávolítás egyszerre művészet és tudomány. A kihívás abban rejlik, hogy miként tudjuk a szőrtelenítésben a leghatásosabb eredményt elérni a lehető legrövidebb idő alatt, eközben mindenkor a lehető legnagyobb biztonságot nyújtva a bőrnek. Azon munkálkodunk, hogy a legbiztonságosabb, de igen erőteljes hatású kezelésben részesítsük Önt, olyan gyorsan gondoskodva az eredményről, amennyire csak lehetséges.

Állandóan naprakész szinten tartjuk technológiánkat

Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb, legújabb technológia alkalmazásának van létjogosultsága, ezért szüntelenül figyelemmel kísérjük a kifejlődő új technológiai megoldásokat és gondoskodunk arról, hogy mindenkor az ágazat legjobb lézeres készülékeivel rendelkezzünk. Szolgáltatásunkban a Cocoon Medical dióda lézeres szőrtelenítő készülékét használjuk.

Ügyelünk a részletekre

Hiszünk abban, hogy mindenkor csakis a legjobb minőségű kezelésben szabad részesítenünk vendégeinket. Az Ön lézeres kezelése során a kezelőszemélyzet gondosan ügyel a részletekre és aprólékos lelkiismeretességgel végzi munkáját, hogy a lehető legkiválóbb eredményt érjük el.

Kit tudunk kezelni?

Klinikánkon bármilyen bőrtónusú és bőrszínű személyek kezelésére van lehetőség. Minthogy lézerkészülékünk már jobban képes a pigment kikerülésére, azok a sötét pigmentet tartalmazó bőrű személyek is kaphatnak lézeres kezelést, akiknél régebben ez nem volt lehetséges. Nagyszerű eredmények érhetők el mindenféle bőrtónusú páciensekkel, így például közel-keleti, afrikai, indiai bőrtónusok esetén éppúgy, mint világos bőrű vendégeinknél.

Lézeres szőrtelenítés kíméletesen

Lézerkészülékünk a szőrt lassan „főzi meg”, szemben a múltbeli lézerek hagyományos, igen heves eljárásával. Ez a korszerűbb megoldás lehetővé teszi, hogy a lézer energiája elkerülje a bőrben levő melanint, így a kezelés nem jár erős fájdalommal. A kezelés során a páciens csupán olyan melegséget érez, mint a forró köves masszázs során.

A barnulás folytatódhat

Azt követően, hogy Ön megkapta tőlünk a lézeres kezelést és a bőrpír teljesen elmúlik, nincs szükség arra, hogy kerülje a napozóágyat. Biztonságosan tudunk eredményt elérni a lézeres szőrtelenítésben, bármilyen színű is az Ön bőre. Pácienseink kezelését az egyedi, személyes adottságokhoz, a bőrtónushoz és etnikai sajátosságokhoz, a szőrtípushoz és a kezelendő területhez igazítjuk.

Minden fajtájú szőr eltávolítható a kezeléssel

Hatékonyan tudjuk kezelni a vékony és erős szőrt egyaránt, a test bármely részén.

Lézerünkkel többször áthaladunk a meghatározott területeken, nem csupán egyszer, mint a hagyományos lézerekkel végzett eljárások során. Az átfedések révén megtaláljuk azokat a szőrszálakat is, amelyeket a „pontszerűen” vagy „pecsételéses” eljárással működő lézerek esetleg kihagynak.

Kockázatok és biztonsági megfontolások

Számos vendégünk érdeklődik általában a lézeres szőrtelenítés lehetséges mellékhatásairól.    A lézer szőreltávolítási célú alkalmazása biztonságos eljárás, amely nem károsítja a belső szerveket és nem okoz tartós károkat a bőrben. A kezelés során a testet érő lézersugár nem elég erős ahhoz, hogy káros hatást gyakoroljon akár a kezelt személy szervezetére, akár a kezelőre, aki rendszeresen használja a készüléket.

Várandós nők: kérjük, a kezelésre a terhességi időszak előtt vagy után kerítsenek sort, mivel terhességi periódusban nem nyújtjuk ezt a szolgáltatást.

Mire számíthat nálunk?

Amikor Ön első ízben látogat hozzánk, találkozni fog szakértőnkkel, aki részletesen megbeszéli Önnel a kezelés összefüggéseit, elmagyarázza az eljárást és válaszol minden kérdésre. A konzultációt követően Ön azonnal részesülhet a kezelésben.

Felépülés 

Az általunk nyújtott Lézeres Technológia alkalmazása után nincs szükség felépülési időszakra, Ön minden további nélkül visszatérhet szokásos tevékenységeihez. Néhány páciens megfigyelte, hogy esetleg két hétig vagy tovább is tarthat, amíg egyes szőrszálak eltűnnek a bőrből, és a kezelt területeken olykor apró piros dudorodások is megjelenhetnek. Ez a test normális reakciója a szőr kivetésére a bőrből. Az efféle tünetek könnyen kezelhetők és orvosolhatók. Az érintett területeket mosdókesztyűvel átdörzsölheti, hogy segítse a szőrszálak távozását a bőrből.

A kezelés során

Amikor az eljárás megkezdődik, ultrahangzselé kerül az érintett területre, hogy a kezelőfej siklása könnyebb legyen, miközben a zselé hűsíti is a bőrt. Mivel a kezelőfej vége hűtést biztosít, az eszköz hidegérzetet kelt, majd a kezelés folyamán a készülék olyan érzést idéz elő, mint egy forró köves masszázs. Az időtartam annak függvényében kerül meghatározásra, hogy Ön milyen területen kívánja elvégeztetni a kezelést (például egy kisebb terület kezelése 15 perc – a lehető leghosszabb időt feltételezve).

Hogyan készüljön fel a kezelés(ek)re?

A gyantázás helyett borotválni kell a kívánt területeket, már több héttel a szőrtelenítést megelőzően. A kezelési időpontok előtt közvetlenül szintén le kell borotválni a területet. Javasolt a megbeszélt időpont előtt két napon belül elvégezni a borotválást.

A kezelés után

Kérjük, a kezelést követően alaposan mossa meg az érintett területeket és használjon sok hidratálót, mivel lehetséges, hogy száraznak fogja érezni a bőrét. Néhány hét elteltével a bőr fokozatosan kiveti az elpusztított szőrszálakat, melynek következtében a szőrnövekedés lelassul vagy teljesen megszűnik. Pácienseinknek azt tanácsoljuk, hogy a kezelést követően folytassák a borotválást, valamint dörzsöljék is az érintett terület(ek)et, hogy elősegítsék a bőrből a szőr távozását.

Az eredmények

Kérjük, ne feledje, hogy bármiféle bőr- és szőrtípus esetén legalább 8 alkalommal tanácsos a kezelést elvégeztetni. Ha azonban Önnél agresszív a szőrnövekedés, akár 10 vagy még több alkalom is szükséges lehet.

Mikor időszerű a kezelés?

Ajánlatos az egyes alkalmak között átlagosan 4-6 heti szünetet tartani. Az eredményeket azonban az sem gyengíti, ha a 6 hétnél néhány héttel hosszabb idő telik el két kezelés között.